• KOTIMAAN TOIMITUKSET 3,90 €
  • KOTIMAAN TOIMITUKSET 3,90 €

Mietityttääkö sinua jokin asia liittyen Oveliaan?

Tutustu näihin usein vastaan tuleviin kysymyksiin, ehkä näistä löytyy toivomasi tieto!

Mitä ovelian taskuun mahtuu?

Ovelian tasku on juuri sopiva tärkeimmille pikkutavararoille, kuten matkapuhelimelle, tai avaimille ja korttikukkarolle. Ovelian sisällä on pieni vetoketjullinen tasku, johon mahtuu vaikka pankkikortti tai pikkurahaa.

Ovelia heijastinolkavyö on malliltaan litteä ja se istuu mukavasti vartalon ympärille. Pue Ovelia niin että taskuosa on vartalon oikealla puolella. Ovelia kannattaa sovittaa juuri rinnan alle, eli hihnaa ei kannata jättää liian löysäksi. Näin se pysyy paikallaan jättäen kädet vapaiksi, eikä se haittaa liikkumista. Ovelia on tämän takia parhaimmillaan litteiden tavaroiden kuljetuksessa. Sen on tarkoitus olla huomaamaton ja helppo kaikessa liikkumisessa ja touhuamisessa. Jos tarvitset enemmän ja paksumpaa / painavampaa tavaraa mukaan, kannattaa Ovelian lisäksi ottaa mukaan erillinen laukku.

Onko Ovelia virallinen heijastin?

Ovelia on sertifioitu heijastin, joka näkyy tehokkaasti joka suuntaan. Ovelian valmistuksessa käytetään laadukkaita työkäyttöön tarkoitettuja 3M ja Vizlite -heijastinmateriaaleja. (paksumpi Vizlite erikoistuotteissa, kuten esim. nahkaisissa Ovelioissa). Meille on erittäin tärkeätä, että Ovelia todellakin näkyy liikenteessä! Lähdimme suunnittelemaan oikeasti tehokasta heijastintuotetta, joka olisi myös hyvän näköinen. Tässä olemme mielestämme onnistuneet.

Näkyvätkö Ovelian heijastimet oikeasti joka suuntaan?

Kyllä näkyvät. Oveliassa heijastinosuudet kiertävät tuotteen ympäri, joten se näkyy yllättävän hyvin myös sille puolelle, missä varsinainen laukkuosa ei ole. Oveliassa on paljon hyvälaatuista heijastinmateriaalia, joten heijastavuus on erittäin hyvä.

Kuinka pitkä hihna Oveliassa on ja miten Oveliaa käytetään?

Ovelian hihna on pienimmillään 105 cm ja suurimmillaan 160 cm.

Ovelian paikka on napakasti vartalon ympärillä niin, että se istuu kauniisti sivulla tai "rinnan alla" ja tasku on vartalon oikealla puolella. Ovelian hihna tulee poikittain rintakehän yli ja se istuu kauniisti isommankin ihmisen päällä. Ovelian hyvä muotoilu mahdollistaa sen, että tuote näyttää kauniilta kaikenkokoisten ja -muotoisten ihmisten yllä. Ovelia sopii yhtä hyvin sekä naisille, että miehille.

Jos hihna tuntuu liian lyhyeltä, se kannattaa sovittaa uudestaan. Todennäköisesti hihna on liian pitkä ja tuote roikkuu alempana kuin missä sen oikea paikka on. Hihnaa kannattaa lyhentää niin, että tuote nousee ylemmäs rinnan alle. Näin se on mukavampi käyttää ja se istuu paremmin paikalleen. Myös tuotteen siirtäminen toiselle puolelle saattaa auttaa tunteessa, että hihna on liian lyhyt. Ovelia on suunniteltu jalankulkijaheijastimeksi, joten oikea tapa on pukea se oikealle puolelle, napakasti oikean rinnan alapuolelle.

Miten Ovelian hihnan voi säätää pienikokoiselle?

Ovelian käyttömukavuus on parhaimmillaan kun hihna on riittävän lyhyt ja tuote pysyy napakasti paikallaan vauhdikkaammassakin menossa. Hihnan lyhentäminen solkea liikuttamalla on helppoa, joten se kannattaa säätää sopivaksi!

Missä Oveliat valmistetaan?

Oveliat valmistetaan Suomessa, tarkemmin sanottuna Nokialla ja Tampereella. Myös tarvikkeet hankitaan pääosin paikaillisista yrityksistä. Myös printtikuosit ja logopainatukset tehdään käsin Tamperelaisten yrittäjien toimesta.

Miten Ovelian voi pestä?

Ovelia suositellaan pestäväksi tarvittaessa käsin tai kostealla pyyhkimällä.

Kestääkö Ovelia sadetta?

Pääosa Ovelioista on valmistettu kestävästä nylonista ja polyesteristä. Molemmat materiaalit hylkivät kosteutta. Erikoistuotteissa saattaa päälikangas olla muuta materiaalia (kangasta, nahkaa), mutta näissäkin on kosteutta hylkivä nylonvuori. Ainoa paikka, mistä teoriassa kosteus voisi päästä sisään Oveliaan on vetoketju. Käytännössä tällaista ongelmaa ei ole ainakaan meidän korviin kantautunut. Ehkä oikein kovassa kaatosateessa vetoketjun kautta voisi vettä mennä sisään, mutta ns. "normaalissa käytössä" tällaista ongelmaa ei ole. Ovelia on ulkoiluun tarkoitettu tuote ja kestää kaikki sääolosuhteet hyvin.