Ovelia PLUS musta koirarotupainatuksella

Toimitusaika: 14 päivä(ä)

Kuvaus

Huom!

Seuraavat toimitukset alkavat viikolla 2 ( tammikuussa 2022).Rotupainatukset toteutetaan yhteistyössä Tikkerperin kanssa.

Rotupainatukset tehdään mustaan Ovelia PLUS -malliin heijastavana.


Osa rotukuvista löytyy oheisesta kuvakarusellista, osan voit käydä katsomassa Tikkerperin sivuilla!


Mikäli rotulistauksesta ei löydy toivomaasi rotua, ole yhteydessä sähköpostilla info@ovelia.fi, niin katsomme, millä aikataululla toiveesi voisi olla toteutettavissa. Ihan kaikkia rotuja emme pysty toteuttamaan.


Huom! Toimitusaika koirarotu-Ovelioilla on noin 2 viikkoa tilauksesta. Tuotteet painetaan ensin Kangasalla ja ommellaan sitten Nokialla. Oveliat valmistuvat Pirkanmaalaisten yritysten yhteistyönä.


Ovelia on kätevä lisätasku kaikkeen ulkoiluun ja harrastamiseen! Bonuksena tehokkaat heijastimet joka suuntaan. Ovelia on sertifioitu heijastintuote.


Ovelian "juttu" on sen käyttömukavuus. Se on helppo pukea ja se istuu mukavasti vartalon ympärillä sekä muotonsa, että litteytensä vuoksi. Ovelia ei häiritse liikkumista ja se jättää kädet vapaiksi.


Ovelian taskuun mahtuu kätevästi tärkeimmät pikkutavarat, kuten esim. matkapuhelin ja avaimet, nenäliinat, koirankakkapussit tai palkkionameja.

Ovelia on koiraihmisen luottovaruste ympäri vuoden!


Ovelia PLUS-mallissa onvetoketjullinen sisätasku.
Mallistosta löytyy paljon väri- ja kuosivaihtoehtoja.

Sama tuote on helposti säädettävissä kaiken kokoisille käyttäjille. Oheisessa videossa näytetään Ovelian lyhentäminen lapsille.


Ovelian verkkokaupan toimituskulu Suomeen aina 5,90 €!


Ovelia ...koska olet korvaamaton.


Ovelia on laadukas kotimainen designtuote, joka valmistuu Pirkanmaalaisten yritysten yhteistyönä. #desingnfromfinland #loistavaasuunnittelua #tehtysuomessa #koskaoletkorvaamaton


Ovelia löytyy myös Facebookista, Instagramista ja Youtubesta!

Olisi hienoa, jos liittyisit Ovelian kavereihin ja seuraisit meitä SoMessa!