Tietoa Oveliasta

Ovelia on pieni tamperelainen yritys, jonka taustalta löytyy kaksi puuhanaista, Inkamia ja Maija. Työtä tehdään paljon yhdessä, mutta luonteva työnjako on löytynyt niin, että Inkamia hoitaa enemmän markkinointia ja verkkokauppaa, Maija vastaa enemmän suunnittelusta ja tuotannosta. Apukäsinä häärivät tarvittaessa jo toisen polven Ovelialaiset, eli Inkamian tyttäret Moona ja Miila.

Lisäksi Ovelian taustalta löytyy tietysti hienoja yhteistyökumppaneita ja jälleenmyyjiä, joita ilman emme pärjäisi.

Oveliat valmistuvat pääosin Nokian Nahkatuotteen ompelimossa Nokialla sekä Onnela Designin työhuoneella Loimaalla.

Printtikuosit painaa SilkkiTiina Tampereella.

Logo- ja kuvapainatukset tekee Ard In Manseri Tampereella.

Serifioitu heijastintuote

Ovelia on Työterveyslaitoksen hyväksymä sertifioitu heijastintuote, joka näkyy liikenteessä tehokkaasti joka suuntaan. Käytämme Ovelian valmistuksessa vain laadukkaimpia työkäyttöön tarkoitettuja 3M ja Vizlite -heijastinmateriaaleja.

Kotimainen tuote

Ovelia on kotimainen design-tuote, joka suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa.

Kaksi taskun kokoa ja säädettävä hihna

Oveliasta on saatavana kaksi mallia. Ovelia urban on perusmalli pienemmällä taskulla ja Ovelia PLUS - mallissa on suurempi taskuosa ja vetoketjullinen sisätasku.

Molemmissa malleissa on hihnassa runsaasti säätövaraa. Ovelia sopii sekä lapsille, että aikuisille.

Ovelian taustaa

Ovelian idea lähti monen muun hyvän tuotteen tavoin omasta tarpeesta. Olisiko mahdollista kehittää laadukas heijastintuote, joka on sekä hyvän näköinen asuste, että oikeasti tehokkaasti joka suuntaan näkyvä? Olisiko mahdollista keksiä heijastinliiville hyvännäköinen vaihtoehto, joka olisi myös helppokäyttöisempi ja sellainen, jota kehtaisi käyttää kaupungissakin? Mitä jos siihen saisikin kännykän ja muut tärkeät tavarat mukaan?

Näin Ovelia lähti muotoutumaan ja lopulta sinnikkään suunnittelun ja testaamisen jälkeen löysi muotonsa. Sinänsä yksinkertaiselta tuntuva idea ei ollutkaan yhtään niin helppo toteuttaa, kuin mitä ensiksi ajatteli.

Oveliaa suunniteltiin ja testattiin vuoden päivät kahden naisen voimin ja lopulta se julkaistiin uutuustuotteena Suomen Kädentaidot -messuilla marraskuussa 2014. Jo ensimmäiset messut osoittivat sen, että sama tarve tyylikkäälle ja monikäyttöiselle heijastimelle on muillakin.

Koko Ovelian mallisto löytyy verkkokaupastamme osoitteessa: www.ovelia.fi

Seuraathan meitä myös Instagramissa @oveliaofficial ja @oveliateam!

Ovelia ...koska olet korvaamaton!