Tietoa Oveliasta

Ovelia on pieni tamperelainen yritys, jonka taustalta löytyy kaksi puuhanaista, Inkamia ja Maija. Työtä tehdään paljon yhdessä, mutta luonteva työnjako on löytynyt. Inkamia hoitaa enemmän markkinointia ja verkkokauppaa. Maija vastaa enemmän suunnittelusta ja tuotannosta. Apukäsinä häärivät tarvittaessa jo toisen polven ovelialaiset, eli Inkamian tyttäret Moona ja Miila.

Lisäksi Ovelian taustalta löytyy tietysti hienoja yhteistyökumppaneita ja jälleenmyyjiä, joita ilman emme pärjäisi.

Oveliat valmistuvat Nokian Nahkatuotteen ompelimossa Nokialla sekä Onnela Designin työhuoneilla Loimaalla ja Tampereella.

Printtikuosit painaa SilkkiTiina Tampereella.

Logo- ja kuvapainatukset tekee Ard In Manseri Tampereella.

Ovelian kuvista ja videoista vastaa pääosin Eeva Valtokari.

Ovelia on nyt myös Avainlippu-tuote. Ovelialla on myös Design from Finland - merkki.

Avainlippu-tuote Ovelialla on myös Design from Finland -merkki.

Ovelian taustaa

Ovelian idea lähti monen muun hyvän tuotteen tavoin omasta tarpeesta. Olisiko mahdollista kehittää laadukas heijastintuote, joka on sekä hyvän näköinen asuste, että oikeasti tehokkaasti joka suuntaan näkyvä? Olisiko mahdollista keksiä heijastinliiville hyvännäköinen vaihtoehto, joka olisi myös helppokäyttöisempi ja sellainen, jota kehtaisi käyttää kaupungissakin? Mitä jos siihen saisikin kännykän ja muut tärkeät tavarat mukaan?

Näin Ovelia lähti muotoutumaan ja lopulta sinnikkään suunnittelun ja testaamisen jälkeen löysi muotonsa. Sinänsä yksinkertaiselta tuntuva idea ei ollutkaan yhtään niin helppo toteuttaa, kuin mitä ensiksi ajatteli.

Oveliaa suunniteltiin ja testattiin vuoden päivät kahden naisen voimin ja lopulta se julkaistiin uutuustuotteena Suomen Kädentaidot -messuilla marraskuussa 2014. Jo ensimmäiset messut osoittivat sen, että sama tarve tyylikkäälle ja monikäyttöiselle heijastimelle on muillakin.

Seuraathan meitä myös Instagramissa @oveliaofficial ja @oveliateam sekä Facebookissa Ovelia!

Ovelia... koska olet korvaamaton!