Oveliat löytyvät nyt myös TueTiimiä.fi verkkokaupasta!

TueTiimiä.fi on vastuullisen varainhankinnan suomalainen verkkokauppa. Jokainen ostos TueTiimiä.fistä tukee suomalaista koululuokka-, harrastus- tai yhdistystoimintaa. Kaikki tuotteet verkkokaupassa on suomalaisten yrittäjien suomalaisia tuotteita, joten ostamalla sieltä tuet myös suomalaista työtä.

TueTiimiä.fi verkkokaupasta löydät Ovelian perusvärit sekä painetut Kuura- ja Palko-mallit. Samalla, kun tilaat Ovelian, voit tehdä myös muita ostoksia TueTiimiä-verkkokaupasta.

Kysy onko sydämesi lähellä olevilla koululuokilla, seuroilla tai yhdistyksillä varainhankintakampanjaa, jonne saisit tiimikoodin ja voisit samalla tukea heitä ostoillasi.

Mikäli tiedossasi ei ole varoja keräävää tiimiä, voit antaa tukesi tärkeään lastensuojelutyöhön lisäämällä ostoskorissa koodin ICEHEARTS. Icehearts ry tekee ennaltaehkäisevää lastensuojelytyötä. Icehearts on varhaisen puuttumisen toimintamalli lapsen hyväksi sekä sosiaalityön, koulun ja vapaa-ajan tueksi. Icehearts ry:n työväline on joukkueurheilu. Jokainen joukkue on 12 vuotta kestävä yhteinen matka – lapsuudesta aikuisuuden kynnykselle.

Klikkaa tästä itsesi TueTiimiä.fi – sivustolle ostamaan Ovelia.